Os selv og vores udstyr

 

Vores familie består af: Joan (mor og den der skriver her på siden). Flemming (far og chauffør på vores ture). Jesper (ældste søn, nu flyttet hjemmefra). Andreas (mindste søn, der snart ikke gider på camping mere). Vi bor i Nordjylland og bruger ca. 3 timer på at nå den tyske grænse, når vi har campingvognen med.

Vi har camperet for mange år siden i spidstelt før vi fik børn, og senere i lejet campingvogn da børnene var helt små. Så gik der flere år, hvor vi ferierede i lejligheder eller feriehuse.

I år 2000 blev vi "lokket" af nogle venner til at købe en Camp-let, og så var vi solgt. Vi blev hurtigt bidt af campinglivet og friheden, og allerede efter et par år, skiftede vi til en campingvogn, da vi syntes sæsonen var alt for kort i en teltvogn.

Vi startede med en påskeferie på Jesperhus Camping på Mors, men besluttede os så for en forsæsonplads på Åbo Camping i Tversted. Det var en dejlig plads og vi er blevet fastliggere hver forsæson og eftersæson der. Eftersæsonen er temmelig kort der, så vi er gerne på ture i løbet af efteråret.

I eftesæsonen 2005 skiftede vi plads til Tannisby Camping - også i Tversted - hvor vi også har bestilt plads til forsæson 2006. Vi tager stadig på ture i weekender og synes selv vi udnytter vores vogn så meget som muligt, selvom vores arbejde tager en stor del af vores fritid. I 2005 blev det til 86 overnatninger i vognen.

Her følger lidt billeder af vores skiftende vogntog:

Her er en meget ung Flemming med vores første telt. Vores Camp-let - her ved Balatonsøen.

 

Så fik vi en Eifelland campingvogn. Vi har foruden alm. fortelt også købt et brugt Isabella vinterfortelt.
 
Her er vores vogn med markise og læsejl sat op. Det bruger vi ofte når vi bare er afsted en weekend. Her på Jambo Vesterhav Camping. Vi har købt et lille 3-personers Outwell telt til Andreas, som vi havde med i Spanien. Her er det slået op på vores sæsonplads i Tversted.

 

Når vi er på vores sæsonplads har vi vores cykler med, og her er et billede fra stranden i Tversted. Det midterste billede er fra vores fortelt, som vi fik samtidig med vi skiftede vogn i efteråret 2003. Det sidste billede er fra vores parcel i Tversted, hvor der er en dejlig udsigt.

 

Her er vi så - Hr. og Fru P. Vores "nye" bil - Peugeot 406 XS4 HDI - købt lettere brugt i december 2004.

 

Her henter vi vores vogn fra vinterhi. I påsken nød vi det dejlige vejr på stranden i Tversted.

 

Her er lidt interiørbilleder fra vognen. Den passer perfekt til os to "halvgamle", nu hvor børnene ikke så ofte er med mere.

 

Her er et nyere billede af vinterfortelt og vogn. I vinterforteltet er der ikke så meget plads, men når vi kun er 2 afsted, passer det perfekt. Der er 2 siddepladser, vi har vores lille ovn, køletaske, affaldsspand og en varmeblæser til at varme fusserne ved.

 

Vi har tidligere købt et Isabella Shadow på 3 meter (se billede længere oppe), som vi kan montere både på vognen og på siden af forteltet. Vi synes dog, at 3 meter er lige lidt nok, når vi bare bruger det som solsejl. Derfor har vi nu også købt et 4 meters, som vi tror vi vil få meget mere glæde af.

NY VOGN!!!

Vores nye Knaus Südwind 500 FU.

 

Her er lidt interiørbilleder. Vi fik vist købt vores tv (et Toshiba 20" 16:9 format fladskærms tv) en anelse for stort, da tv-skabet er lidt mindre i denne vogn. En ny detalje ved Knaus, er at der nu er lys bag hjørnehylderne, og det er meget hyggeligt. Der er et dejligt stort køkkenbord, hvilket jeg savnede i den anden vogn.

 

Der er ikke ændret så meget på toilet- og vaskeforholdene. Lidt mere træ på toilettet, og et nyt smart blandingsbatteri. Og så går spejlet ikke ned bag blandingsbatteriet.

 

 

 

 

FORSIDE