WEEKENDTURE OG FORSÆSON 2011

 
 
Sædvanligvis plejer jeg at lave en side med vores weekendture og en side med forsæson, men vi har været på samme plads i Grønhøj i nogle år nu, og der bliver sikkert ikke en masse nyt at fortælle. Derfor slår jeg siderne sammen, så de kommer til at omhandle både vores weekendture og Grønhøj. De fleste år, er vintersæson blevet afløst af forsæson, men vi nåede en enkelt tur til Fyn, inden vi startede på vores faste plads.

Efter en dejlig sommerferie i Sydfrankrig kom den tid, som er en af de bedste, synes jeg. Hver årstid sin charme, men jeg elsker, når vi skal på tur i Danmark og besøge en masse spændende pladser i de weekends, der ligger mellem sommerferien og efterårsferien. Nogle gange er det et glædeligt gensyn med en plads, og nogle gange er det nye pladser og indtryk, men fælles for dem alle er, at vi får nogle dejlige oplevelser og får set steder i Danmark, som vi ellers aldrig ville have opdaget. Den opmærksomme læser har måske opdaget, at næsten alle turene har heddet noget med strand. Det har overhovedet ikke været bevidst, at vi har valgt sådan :-)

 
JULEMARKED I LÜBECK 2011

Første weekend i december tog vi til julemarked i Lübeck. Det var uden campingvogn, og vi boede på hotel. Lidt sært uden vogn, men skøn weekend.

FALDSLED STRAND CAMPING

Vi var på en forlænget weekendtur til Faldsled på Sydfyn i starten af september måned og et lille smut på Sjælland og besøge vores søn.

BUNKEN STRAND CAMPING

Lidt syd for Skagen ligger Bunken Strand Camping. Vi var meget begejstrede for pladsen, og det endte med vi nåede at besøge den i 2 omgange.

RØDHUS KLIT CAMPING

Gensyn med en dejlig plads ved Vesterhavet. Vi var midt i august, og det var en stille og rolig weekend med besøg af vores yngste søn og svigerdatter.

HUSODDE STRAND CAMPING

En plads ved Horsens Fjord, der har stået på ønskesedlen længe. Vi var af sted med vores venner Søren og Ulla.

FJELLERUP STRANDS CAMPING

Da vi kom hjem fra sommerferie, tog vi straks en tur den følgende weekend til det skønne Djursland.

GRØNHØJ STRAND CAMPING

Forsæson på vores efterhånden sædvanlige plads i Grønhøj ved Vesterhavet, startende til påske og indtil vores sommerferie.

RONÆS STRAND CAMPING

Skøn forlænget weekendtur til sydlige og vestlige Fyn i april, inden vi startede på forsæson i Grønhøj.